Kinderfysiotherapie Sassenheim

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Kinderfysiotherapie in Sassenheim nodig? 

Wij verzorgen op dit moment geen kinderfysiotherapie in Sassenheim, maar wel op onze 2 locaties in Leiden: De Boisotkade en de Amphoraweg. Dus zoekt u een goede kinderfysiotherapeut in Sassenheim, dan moeten we u teleurstellen. Maar zoekt u een goed adres voor kinderfysiotherapie in de buurt van Sassenheim, dan zit u hier goed. 

 

Waarom kinderfysiotherapie? 

Over het algemeen ontwikkelen kinderen ontwikkelen zich prima vanzelf en op hun eigen tempo. Vaak gaat dit goed en snel, maar soms duurt het wat langer en kan het wat hulp gebruiken. Of wellicht is het doel juist om een kind binnen bepaalde beperkte mogelijkheden zo goed mogelijk te leren bewegen. Dit kan ook spelenderwijs met behulp van kinderfysiotherapie. Onze fysiotherapeuten zijn hierin gespecialiseerd. 

 

Wanneer kiest u voor kinderfysiotherapie?

Ieder kind is anders en daarom kan het lastig zijn om te bepalen of uw kind ook kinderfysiotherapie nodig heeft. Juist omdat dit zo lastig is kan het geen kwaad om eens langs te gaan als u het niet zeker weet. Een onderzoek is niet belastend en wellicht heeft uw kind veel baat bij een behandeling van een kinderfysiotherapeut. 

Meer informatie over kinderfysiotherapie bij FysioBoisot

Voor kinder-fysiotherapie kun je terecht bij: 

Hoe wordt u fysiotherapeut in Sassenheim beoordeeld?

Inschrijven

Nieuw bij onze praktijk?

Specialisaties

Wat kunnen wij allemaal?

Locaties

Waar kunt u terecht?

Contact

Vragen of afspraak maken?