De Praktijk

Sinds juli 2019 is de Praktijk Boisotkade uitgebreid met een nieuwe praktijklocatie in het centrum van Sassenheim: Praktijk FysioBoisot Sassenheim. Ons doel van het openen van deze praktijk is om onze specialistische fysiotherapeutische zorg uit Leiden ook in Sassenheim/ Teylingen te kunnen aanbieden. Middels kritisch handelen, regelmatig overleggen met collega’s binnen het team en met andere zorgverleners, en het blijven verdiepen in het vak middels studies en bijscholingen, streven wij naar een zo specifiek mogelijke zorg. Samenwerking met (fysiotherapie)praktijken en andere (medische) disciplines vinden we erg belangrijk en staan open voor nieuwe contacten. Onze filosofie is dat door samenwerking met anderen er een betere en specifiekere patientenzorg kan worden geboden. Het kennen van de kwaliteiten, maar ook het erkennen van de grenzen van de behandelmogelijkheden van de therapeut zijn belangrijk. Op deze manier streven wij naar een kwalitatief goede fysiotherapeutische zorg om zo u zo spoedig mogelijk te laten herstellen.

In Sassenheim zijn twee collega’s van ons team werkzaam: op maandagochtend en woensdagmiddag is Daan Heemskerk werkzaam in de praktijk in Sassenheim, en maandagmiddag werkt hij op de hoofdvestiging.
Op vrijdagochtend is Niels Kooijman aanwezig in de praktijk. De overige werkdagen is Niels aanwezig op de hoofdvestiging, Boisotkade 2.

Daan is sinds 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut bij de gerenommeerde opleiding Thim van der Laan, Nieuwegein. Hij is erg gedreven om kwalitatief goede zorg te bieden aan de bewoners van Teylingen. U kunt bij Daan terecht met klachten aan het bewegingsapparaat, revalidatie na fracturen, maar ook voor sportmassages.

Niels werkt sinds 2006 als fysiotherapeut bij de Praktijk Boisotkade, en heeft zich verder gespecialiseerd in manuele therapie (SOMT) en orofaciale therapie (HAN). Hij heeft ervaring met het behandelen van onder andere rugklachten, nekklachten, kaakklachten, hoofdpijn, en tinnitus. 

Daan en Niels zijn beide BIG-geregistreerd en aangesloten bij het kwaliteitsregister.

Inschrijven

Nieuw bij onze prakijk?

Specialisaties

Wat kunnen wij allemaal?

Locaties

Waar kunt u terecht?

Contact

Vragen of afspraak maken?