Ons Team

Niels Kooijman

Niels Kooijman

Praktijkeigenaar, Manueeltherapeut - Orofaciaal therapeut MSc

Sinds 2006 is Niels werkzaam bij de Praktijk Boisotkade. Na de studie fysiotherapie, heeft hij zich gespecialiseerd in Manuele Therapie, SOMT, een 4-jarige studie. Tijdens deze specialisatie is zijn interesse voor het kaakgewricht gegroeid, waarna hij de opleiding tot orofaciaal therapeut in 1,5 jaar heeft gevolgd bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Aansluitend op deze opleiding, is hij doorgegaan met de verkorte Master Manuele Therapie bij SOMT, waarbij het eindproduct gericht is geweest op kaakklachten.

In het werkveld is Niels vooral gericht op het behandelen van mensen met klachten in het hoofd-hals-nek-kaakgebied. Denk hierbij aan hoofdpijnklachten, duizeligheid, kaakklachten, nekklachten, maar ook tinnitus en aangezichtspijnen.

Niels is aanwezig van maandag tot en met vrijdag. Op maandag en woensdag is het ook mogelijk om ’s avonds behandeld te worden.

BIG: 69058922604

 

Stefanie Harteveld

Stefanie Harteveld

Fysiotherapeute - Manueeltherapeute MSc

Fysiotherapeute – Manueeltherapeute MSc

Sinds 2016 is Stefanie werkzaam bij de Praktijk Boisotkade. Na de studie fysiotherapie, heeft zij zich gespecialiseerd in de Manuele Therapie aan de SOMT te Amersfoort, een 3-jarige masterstudie.

Als fysio-/manueeltherapeute is Stefanie gespecialiseerd in het behandelen van onderrugklachten en nekklachten.

In de praktijk werkt Stefanie veel samen met Angelique van der Hoogt, podotherapeute van Footfixx. Zij is gevestigd op onze andere locatie aan de Amphoraweg. Samen behandelen zij regelmatig mensen met onderrug-/bekkenklachten. Door middel van afstemming in het behandelproces tussen podotherapeut en manueeltherapeut kunnen terugkerende rugklachten beter worden aangepakt. Door het aanpassen van het steunvlak met steunzolen en een verbetering in de mobiliteit van de onderrug en het bekken is het herstel vaak efficiënt en snel.

Stefanie is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Voor contact kunt u Stefanie rechtstreeks mailen.

BIG: 79918082604

Ilena Nijhof-Winkel

Ilena Nijhof-Winkel

Fysiotherapeute - Master Kinderfysiotherapeute

Ilena is al jaren verbonden aan de praktijk en kent hierdoor de praktijk erg goed. Als fysiotherapeute is Ilena gespecialiseerd in het behandelen van kinderen (Master Kinderfysiotherapeute) en werkt geregeld samen met de kinderoefentherapeute op de Boisotkade.
Daarnaast begeleidt Ilena verschillende groepen, en is gespecialiseerd in het begeleiden van COPD, claudicatio intermittens (etalagebenen), en cardiovasculair leiden. Deze groepen begeleidt zij op de Amphoraweg.
Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag op de Boisotkade. Op woensdagochtend en donderdagmiddag ook aanwezig op de Amphoraweg.
Voor contact kunt u Ilena rechtstreeks mailen.

BIG: 19057860104

Josette Lubberts

Josette Lubberts

Fysiotherapeute - Dry Needling - Mulligantechnieken

Josette is momenteel werkzaam als waarneemster. Zij is gespecialiseerd in Dry Needling en de behandelmethode van Mulligan. Wanneer manuele therapie te intensief is, dan kan Mulligan als een zachte maar doeltreffende behandeling worden ingezet.
Momenteel is Josette in opleiding tot oedeemtherapeute.
Werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag/donderdag aan de Boisotkade en de Amphoraweg. Voor contact kunt u Josette rechtstreeks mailen.

BIG: 59034389804

Daan Heemskerk

Daan Heemskerk

Fysiotherapeut

Daan Heemskerk is sinds 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut bij Thim van der Laan, Nieuwegein. Hij staat aan de start van zijn carriere en is graag in beweging. Hij voetbalt op hoog niveau bij Teylingen. Zijn passie voor bewegen wil hij graag met de inwoners van de Bollenstreek en Leiden delen door hun te laten merken dat bewegen zonder (pijn)klachten mogelijk is. Daan wil graag als fysiotherapeut zijn kennis van het bewegingsapparaat inzetten om uw belastbaarheid te laten vergroten, zodat u weer pijnvrij, maar ook therapie-vrij kunt gaan bewegen!

Naast fysiotherapeutische behandelingen, kunt u ook bij Daan terecht voor sportmassages.

Daan is aanwezig op maandagochtend en woensdagmiddag in Sassenheim, en op maandagmiddag in Leiden op de Boisotkade.
Voor contact kunt u Daan rechtstreeks mailen.

BIG: 79925872604.

 

Trudy van Schie

Trudy van Schie

Receptie / Administratie

Trudy is de centrale spil in de praktijk. Zij zorgt voor een goede telefonische bereikbaarheid, en verzorgt de administratie voor de praktijk. Zij is op werkdagen aanwezig vanaf 8.15 tot 13.00. Voor contact kunt u Trudy rechtstreeks mailen.

Inschrijven

Nieuw bij onze prakijk?

Specialisaties

Wat kunnen wij allemaal?

Locaties

Waar kunt u terecht?

Contact

Vragen of afspraak maken?