Fysiotherapie Sassenheim

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Fysiotherapie in Sassenheim?

Voor fysiotherapie in Sassenheim hoeft u niet verder te zoeken. FysioBoisot is al jaren het vertrouwde adres voor alles op het gebied van fysiotherapie in Leiden en nu ook  in Sassenheim. 

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij een breed scala aan vormen van fysiotherapie in huis. Van de ‘gewone’ fysiotherapie tot een aantal specialisaties, waarbij we door middel van fysiotherapie behandelingen kunnen aanbieden voor hoofpijn- en nekpijnklachten. Ook verzorgen onze fysiotherapeuten revalidatie en trainingstherapie om u weer in optimale lichamelijke toestand te brengen. Zoals u lees is fysiotherapie zeer veelzijdig toepasbaar.

Wilt u weten of fysiotherapie u ook van uw klachten af kan helpen? Neem gewoon even contact op met onze praktijk in Sassemheim of Leiden.

Wanneer kiest u voor fysiotherapie?

Een fysiotherapeut kan u helpen bij verschillende lichamelijke klachten die u kunt ervaren tijdens het bewegen bij bepaalde houdingen.

De oorzaak van de klacht kan bijvoorbeeld komen door een sportblessure of een neurologische oorzaak.  Vaak gaan nek en rugklachten vanzelf weer over, maar soms is het nodig om een fysiotherapeut de klachten te laten onderzoeken en behandelen.

FysioBoisot, ook uw fysiotherapeut in Sassenheim?

De fysiotherapeut is op eigen initiatief te benaderen voor een afspraak. Daar is geen tussenkomst van een huisarts voor nodig. Als u het toch prettig vindt om eerst uw huisarts te raadplegen is dat natuurlijk prima. Deze kan u dan doorverwijzen naar een fysiotherapeut. U kunt dan eventueel onze fysiotherapeuten als voorkeur aangeven. Wellicht zien wij u dan binnenkort bij onze praktijk in Sassenheim. 

Voor fysiotherapie kunt u terecht bij:

Hoe wordt u fysiotherapeut in Sassenheim beoordeeld?

Inschrijven

Nieuw bij onze praktijk?

Specialisaties

Wat kunnen wij allemaal?

Locaties

Waar kunt u terecht?

Contact

Vragen of afspraak maken?