Hoofdpijn behandeling Sassenheim

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Hoofdpijn behandeling in Sassenheim?

Hoofdpijn komt bij veel mensen voor. Twee derde van de Nederlanders heeft wel eens last van hoofdpijn. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn. Hoofdpijn kan soms zo hevig zijn dat normaal functioneren tijdelijk niet mogelijk is.

Bij FysioBoisot kunnen wij u vaak helpen de klachten te verminderen. Na een specialistisch onderzoek zullen wij diagnosticeren wat voor hoofdpijn er aanwezig is. Dit doen onze specialisten andere door het complex van hoofd, nek en kaak te onderzoeken.

Vaak kunnen wij vanuit deze gebieden de hoofdpijn verminderen. Na het onderzoek leggen wij u graag uit wat er aan de hand is.Samen met u stellen wij daarna een persoonlijk behandelplan op.

Meestal kunt u zelf ook dingen veranderen waardoor u zelf ook invloed kunt uitoefenen op uw klachten. Door onze totaalbehandeling bestaande uit meerdere therapiesoorten kunnen wij uw klachten vaak snel verminderen.

Graag gaan wij met u de uitdaging aan om uw hoofdpijn te verminderen. Maak snel een afspraak en wij zullen u helpen. Voor een hoofdpijnbehandeling in Sassenheim komt u natuurlijk naar FysioBoisot.

 

Enkele vormen van hoofdpijn die wij kunnen behandelen

  • Migraine
  • Aangezichtspijn
  • Spanningshoofdpijn

Voor behandeling van hoofdpijn kunt u terecht bij:

Hoe wordt u fysiotherapeut in Sassenheim beoordeeld?

Inschrijven

Nieuw bij onze praktijk?

Specialisaties

Wat kunnen wij allemaal?

Locaties

Waar kunt u terecht?

Contact

Vragen of afspraak maken?