Manuele Therapie Sassenheim

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

 Op zoek naar Manuele therapie in Sassenheim? Stop maar met zoeken. Wij bieden Manuele therapie op 2 locaties in Sassenheim

Manuele therapie: hoe werken wij?

Wanneer u voor manuele therapie naar een van onze praktijklocaties in Sassenheim komt hebben wij eerst een gesprek met u. Tijdens dit eerste gesprek zal de manueeltherapeut o.a. vragen naar het ontstaan van de klachten, wanneer de klachten optreden, hoelang de klachten bestaan en wat de klachten doet toe- of afnemen.

Vervolgens volgt er een lichamelijk onderzoek, waarbij er wordt gekeken naar de houding en de manier van bewegen. Er wordt tevens beoordeeld of manuele therapie de juist methode is of dat er een andere vorm van fysiotherapie wellicht beter aansluit bij uw klachten.  Samen met u zal de therapeut beslissen of de behandeling kan starten.  Als manuele therapie de juiste behandeling blijkt dan zal de behandeling starten, dan moet dit leiden verbetering van de functie van de gewrichten , maar ook de houding en beweging tijdens werkzaamheden en recreatie te optimaliseren. 

Manuele therapie wordt in de volksmond ook wel eens ”kraken’ genoemd. Dit klinkt heftiger dan het is. Het ‘kraken’ geeft volgens patienten vaak even een vreemd gevoel, maar is niet erg pijnlijk en geeft vaak vrij snel verlichting.

Op welke locatie in Sassenheim vindt u Manuele therapie?

Wij hebben in Sassenheim 1 locatie waar wij manuele therapie aanbieden (en in Leiden ook 2). In Sassenheim vind je ons op de Hoofdstraat. Op alle locaties hebben wij uitstekende faciliteiten voor manuele therapie. 

Voor Manuele therapie SOMT kunt u terecht bij:

Hoe wordt u fysiotherapeut in Sassenheim beoordeeld?

Inschrijven

Nieuw bij onze praktijk?

Specialisaties

Wat kunnen wij allemaal?

Locaties

Waar kunt u terecht?

Contact

Vragen of afspraak maken?